ACTUAL LITTERS

o

GRAND PRIX LITTER

WAKANDA LEGEND BASENJI

Registrirana uzgajivačnica od strane HKS-a (FCI)

predstavlja “Grand Prix” leglo

Oštenjeni: 21.12.2022

 

Štenci su leglo višestrukih Šampiona, mužjak je naš uzgoj a ženka je naš uvoz iz Engleske sa Afričkom krvi. Prabaka je direktno uvoz iz Conga. Psi koji se nalaze u pedigreu štenaca jedni su od najboljih Svjetskih Basenji.

 

Supreme Šampion Australije, Najbolji Basenji Amerike 2008,2011. Svjetski prvaci 2018.

 

U leglu je 5 štenaca 4 dečka I jedna cura a slobodna su 2 muška štenca.

Štenci su crveno bijeli.

Iz ove kombinacije dobili smo zdrave, aktivne i predivne štence sa savršenim karakterom za Basenji pasminu. Štenci će biti pogodni za sport (agility, lure coursing), ili duge šetnje I planinarenje sa svojim vlasnicima , štenci su izložbenog karaktera i izgleda – ako se odlučite okušati u kinologiji ili planirate uzgoj.

 

Za štence tražimo aktivne vlasnike koji vole duge šetnje planinarenje itd. kojima je boravak u prirodi stil života ali najvažnije nam je da štenci budu dio obitelji, da budu voljeni te da vlasnici brinu o mentalnim i fizičkim potrebama psa kao i o zdravlju te kvalitetnoj prehrani.

 

Basenji je pas koji stalno želi biti uz svoje vlasnike, sumjičavi su prema strancima, ali izuzetno vezani uz svoju obitelj, nemaju najdražeg člana u obitelji, jednako vole sve članove.

 

Štenci su rođeni i odgojeni u našem domu gdje su upoznati sa svakodnevnim zvukovima, (usivavač, televizija itd), upoznati sa vožnjom u autu, socjalizirani sa ljudima, psima i malom djecom. Imamo dječaka od 3g.

 

Štenci će u nove domove ići s navršenih 8 – 9 tjedana starosti. Bit će mikročipirani, cijepljeni, očišćeni od vanjskih i unutarnjih parazita te veterinarski pregledani. Štenci će imati rodovnik HKS-a (FCI-a) te EU putovnicu/knjižicu. Štenci u novi dom također nose i „puppy“ paket s osnovnim stvarima (torba za transport, ogrlica i povodac, igračke, hranu za prvih nekoliko dana,) te uputama  koje će budućim vlasnicima pomoći u prvim mjesecima života sa svojim novim članom obitelji. budući će vlasnici imati našu podršku cijelo vrijeme, pružit ćemo im svu pomoć i odgovore na sva pitanja vezana uz pse, zdravlje pasa, socijalizaciju, prehranu, ponašanje, probleme, trening…
Svi štenci će biti uz ugovor s uzgajivačkom zdravstvenom garancijom.

 

Ako ste zainteresirani za naše štene, slobodno nam se javite!! Ali pri tome Vas molimo da nam se predstavite, napišete nešto o sebi, svojim planovima s budućim štenetom/kasnije odraslim psom.

OTAC : Wakanda Legend Boshko ( CRO)

Junior Champion of Croatia,

Champion of Croatia,

Champion of Slovenia, candidate Champion of Austria

Zdrastveni testovi

Fanconi Syndrome clear

PRA-BJ 1 Progressive Retinal Atrophy for Basenjis clear

Eyes: (ECVO) clear

Hips excellent (AA)

Thyroid NORMAL

TgAA NEGATIVE

DNA profile

MAJKA: Woodella Whole of the Moon (UK)

Champion of Croatia,

Champion of Slovenia, candidate Champion of Austria

Zdrastveni testovi

Fanconi Syndrome clear

PRA-BJ 1 Progressive Retinal Atrophy clear

Eyes: ( ECVO) Clear

Hips: good (BB)

Thyroid NORMAL

TgAA NEGATIVE

DNA profile

SLOBODNI ŠTENCI:

BLACK MALE

TIRQUIZ MALE